Woon Interesse

Water, licht, lucht en energie. In een omgeving van rust en harmonie. Dát is wonen in 4in1Studio.

Interesse?

Heeft u interesse in een 4in1Studio? Dan vernemen wij graag uw reactie per mail. Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op.

frank

JAVEC BV

Prins Bernhardweg 49

3991 DE Houten

06 13 99 56 53

frankvanjaarsveld@hotmail.nl

Kvk nummer: 56 25 63 61


Studio32AP is ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd door Javec BV. De dagelijkse leiding was in handen van Frank van Jaarsveld, die ruim 25 jaar ervaring heeft als vestigingsdirecteur van een middelgrote bouwonderneming in Houten.

"Mijn kennis en ervaring op het gebied van bouwen en wonen wil ik in dit project graag met u delen. Ook wil ik laten zien dat je relatief veel kunt doen op een betrekkelijk klein oppervlak. Dit alles heeft geleid tot de ontwikkeling en de realisatie van Studio32AP. Ik vertel u er graag meer over!"


ENERGIE

Lage energiekosten, dat wil toch iedereen? De studio's zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk energie gebruiken en voorzien zijn van een aantal extra's die energie opleveren.

Isolatie

De betoncasco's van de studio's worden aan de buitenzijde omkleed met een dikke isolatielaag. Hierdoor ontstaat nauwelijks warmteverlies. Ook de vouwpui is voorzien van extra isolerend glas.

LED-Verlichting

Voor de verlichting van het gemeenschappelijk trappenhuis en het gemeenschappelijke erf wordt gebruik gemaakt van LED-verlichting met een laag energieverbruik.

OriŽntatie

De studio's zijn zo gesitueerd en ingedeeld dat iedere studio optimaal gebruik maakt van de inval van het (zon-)licht.

Recirculatiekap

De lucht wordt afgezogen, gefilterd en opnieuw de ruimte ingeblazen.

Ventilatie met warmteterugwinning

Dit systeem zorgt voor het afzuigen van lucht en het inblazen van verse lucht. De luchttemperatuur blijft door warmtewisseling behouden, waardoor geen warmte verloren gaat.

Warmte/koude opwekking

De warmte/koude wordt opgewekt door een warmtepomp. Deze warmtepompen staan op het gemeenschappelijk erf. Iedere warmtepomp zorgt voor de opwekking van twee clusters. De warmte zorgt voor verwarming van de studio's en de warmwaterboiler. De koude zorgt voor de koeling van de studio's. Eventuele restwarmte die vrijkomt bij koeling wordt gebruikt voor het verwarmen van de studio's en/of de boiler.

Waterbron

Het hemelwater wordt opgevangen op het dak en opgeslagen in ingegraven watertanks. Dit water wordt gebruikt voor het doorspoelen van het toilet en het water geven van het groen.

Zonnepanelen

Op het dak van ieder cluster worden 32 zonnepanelen geplaatst. Zij leveren voldoende elektra voor het totale energieverbruik van het cluster.

studio1

studio2

studio3

© 2019 Studio32AP, alle rechten voorbehouden